Bug Reports

Help, rules, advice and announcements.
Alun
Moderator
Posts: 4724
Joined: Fri Oct 03, 2008 8:54 pm
Location: Stratford upon Avon
Has thanked: 237 times
Been thanked: 292 times

Re: Bug Reports

Post by Alun » Mon Oct 02, 2017 9:48 am

The Sarge wrote:
Mon Oct 02, 2017 8:13 am
I don't know if this has been aired already but I can't seem to end PM's, ?? I get a reply saying it's been sent successfully but when I look for the message in the 'sent' folder it doesn't appear ???

I have to say I am struggling with this site at the moment and it prevents me using it !

Sarge

The message does not move to the sent folder until the other person has read it. It's a neat way of letting you know if the message has been read. Any other issues post them up and I'll do my best to help.

Adventure Bike Rider New Issue Out Now
dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Mon Oct 14, 2019 8:24 am

I am getting 'a load of text & 'fat freddy' picture displayed briefly on loading & unloading a thread as shown in the attached screen dumps, not sure if text is the same each time but the picture is.
Only comes up on this site over the last few days, not anywhere else.
It on appears to do it in Firefox not Chrome.
a browser 'feature' ? site problem with browser? my computer -PC windows 7 with Norton Security
fat freddy says.pdf
(499.84 KiB) Downloaded 26 times
j

Alun
Moderator
Posts: 4724
Joined: Fri Oct 03, 2008 8:54 pm
Location: Stratford upon Avon
Has thanked: 237 times
Been thanked: 292 times

Re: Bug Reports

Post by Alun » Mon Oct 14, 2019 1:52 pm

Thanks for reporting I'll get our tech guy to check it out.

We've not had any other reports like this so if anyone else has had this experience please let us know.

Just so you know, the site and server diagnostics are not showing any problems or issues.

Andi_Archer
Posts: 1775
Joined: Sun Dec 06, 2015 4:13 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 111 times

Re: Bug Reports

Post by Andi_Archer » Mon Oct 14, 2019 2:19 pm

dodursley wrote:
Mon Oct 14, 2019 8:24 am
It on appears to do it in Firefox not Chrome.
a browser 'feature' ? site problem with browser? my computer -PC windows 7 with Norton Security
fat freddy says.pdf
May I suggest you perform a scan with Malwarebytes anti malware and see if it pick up any anomalies
https://malwarebytes-anti-malware.en.so ... m/download

dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Tue Oct 15, 2019 9:11 am

Update
Ran Norton & malwarbytes nothing showed up
logged out of ABR & removed ABR cookies (I think!) from Firefox and still showed Fat Freddy on ABR start but text has changed a bit now shows this thread as first on list - see attachment
OK in Chrome but not logged in, logged in still no problem.
tried my win 8,1 tablet with Firefox and no problem but not logged in.
fat freddy says.jpg

dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Tue Oct 15, 2019 9:13 am

fat freddy says.jpg
fat freddy says.jpg (59.88 KiB) Viewed 1286 times

dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Tue Oct 15, 2019 9:17 am

get a load of different text loading attachments, hence separate post for attachment
I am unable to edit these posts, no pen shown

dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Tue Oct 15, 2019 9:22 am

but can edit using Chrome

Andi_Archer
Posts: 1775
Joined: Sun Dec 06, 2015 4:13 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 111 times

Re: Bug Reports

Post by Andi_Archer » Tue Oct 15, 2019 12:52 pm

As it only appears in firefox try turning off all its add ons and see if the image still appears.

dodursley
Posts: 612
Joined: Tue Mar 27, 2012 7:25 pm
Been thanked: 24 times

Re: Bug Reports

Post by dodursley » Tue Oct 15, 2019 2:13 pm

if I turn off all Firefox all extensions it disappears if I enable either or both Adblocker or Norton Safe Web the text & picture appear when I go to a thread plus sometimes briefly a blue screen background or a mini window or the site index listing on a blue background which may persist can only get out by stepping back to previous screen, which probably a function of my keying/mouse sequence.
Perhaps some recent 'enhancements' of Firefox are to blame using the latest 69.0.3, may be started with 69.0.0
Checked I have Norton Safe Web on for Chrome where the problem does not occur.

Post Reply

Return to “WEBSITE AND FORUM STUFF”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests