Search found 32 matches

by A8r-F0ruw-4w56
Mon Jun 24, 2019 11:52 am
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Video Test Embed
Replies: 1
Views: 339

Video Test Embed

by A8r-F0ruw-4w56
Wed Jan 09, 2019 9:20 am
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Photos not loading ??
Replies: 25
Views: 2827

Re: Photos not loading ??

OK chaps, I believe you there is a known bug which I think I have fixed, but as I'm unable to replicate the issue myself I can't test it, if anyone has a minute please have a go and retest uploading multiple images and we shall see if it's fixed.

Cheers!
by A8r-F0ruw-4w56
Wed Jan 09, 2019 9:15 am
Forum: WE LOVE PICS
Topic: Test your photo Uploads, Links.. here.
Replies: 1032
Views: 95909

Re: Test your photo Uploads, Links.. here.

test 2
by A8r-F0ruw-4w56
Wed Jan 09, 2019 9:08 am
Forum: WE LOVE PICS
Topic: Test your photo Uploads, Links.. here.
Replies: 1032
Views: 95909

Re: Test your photo Uploads, Links.. here.

testing
by A8r-F0ruw-4w56
Wed Jan 09, 2019 8:51 am
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Photos not loading ??
Replies: 25
Views: 2827

Re: Photos not loading ??

Hmmmm I've not been able to replicate this issue using any image in any way on any browser. It must be a timing thing will keep looking.
by A8r-F0ruw-4w56
Tue Jan 08, 2019 12:01 pm
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Photos not loading ??
Replies: 25
Views: 2827

Re: Photos not loading ??

Testing Attachments
by A8r-F0ruw-4w56
Tue Jan 08, 2019 12:01 pm
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Photos not loading ??
Replies: 25
Views: 2827

Re: Photos not loading ??

Howdy,

Seems to be working perfectly for me. Please ensure you are clicking "Place Inline" on each one if wanted them in the message.
by A8r-F0ruw-4w56
Wed Sep 06, 2017 9:35 am
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Bug Reports
Replies: 100
Views: 11113

Re: Bug Reports

by A8r-F0ruw-4w56
Sat Aug 12, 2017 8:08 am
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: Bug Reports
Replies: 100
Views: 11113

Re: Bug Reports

Testing Testing 123
by A8r-F0ruw-4w56
Fri Aug 11, 2017 1:09 pm
Forum: WEBSITE AND FORUM STUFF
Topic: New ABR Website and Forum
Replies: 81
Views: 13501

Re: New ABR Website and Forum

Mawsley wrote:
Thu Aug 10, 2017 12:39 pm
I don't like people's sigs that cover half a screen, especially when they multiple post in threads.

Attempting to turn off sigs gave me this...

Screen Shot 2017-08-10 at 12.37.37.png
Hi, Thanks this has been fixed.

Go to advanced search